Uncategorized

2011 unieke show

kerstmuziek in winkelcentra, dompel temperaturen, twinkelende lichten langs je straat … er zijn verschillende aanwijzingen die de vakantie naderen, maar voor mij is het de val van een soort van een soort show die sets van de feestdagen. Het is een substantieel evenement voor ambachtslieden, sluwe types en enthousiaste kerstconsumenten in november. Dit jaar zijn er 800 getalenteerde ambachtslieden die hun goederen verkopen, dus het is zeker de moeite waard om te checken naar het Direct Energy Center van Toronto. Het is afgelopen donderdag geopend en gaat door tot zondag 4 december.

Ik bracht het weekend door met het bladeren van de gangpaden, en hier zijn enkele cabines en artiesten die mijn aandacht trokken:

Dit houtrode wijnrek is zo eenvoudig, het is briljant. De hoek van de bocht houdt flessen op zijn plaats zonder groeven in het hout. Rode wijnplanken, stand V-54.

Deze helderblauwe zout- en pepermolens zouden een leuke kleurtrook toevoegen aan een neutrale keuken. Sylvain Tremblay, stand X-54.

Deze crèmekleurige vazen ​​zijn met de hand gesneden van chip-resistente porseleinen klei en kunnen zelfs de vaatwasser overleven. Vul een paar met Paperwhites voor uw vakantietafelinstelling. Dotti Potts Pottery Studio, Booth R-34.

Hoe leuk zijn deze door de dek geïnspireerde tafellinnengoed?! erg h & h. Meng en match verschillende kleuren, of kies vier in vergelijkbare tinten om wat kleur toe te voegen aan een ontbijthoek. Avril Loreti Modern Home, Booth W-7.

Woodworker Michael Mathieu heeft deze prachtige lade uit gele berken gesneden. Het is groter dan het hier lijkt – ideaal voor een oudejaarsfeest. Northwood Creations, Booth Q-40.

De Battle of the Coasts leeft voort. Deze gooikussens zouden een geweldig cadeau zijn voor dat langlaufwedstrijden. Ze zijn schermafgedrukt op zeer zacht linnen. Nicole Tarasick, Booth P-22.

Ik ben absoluut dol op dit Poppy -schilderij van Narelle Gibbs. Ze had anderen die net zo boeiend waren, dus zelfs als deze snel verkoopt, is haar stand de moeite waard om te bekijken. Narelle Gibbs Art, Booth Y-36.

Vergeet niet dat de show pas op 4 december is, dus als je in de omgeving van Toronto bent, zorg er dan voor dat je erin knijpt – het is een gemakkelijke manier om kerstinkopen op één dag aan te pakken. Bovendien verkoopt de H&H stand in Row R uitgaven van het tijdschrift voor $ 2 per stuk, of drie voor $ 5! Geweldige deal!

Fotocredits: 1-7. Gwen McAuley